Stap voor stap een tas bedrukken: Digitale printer

2023-06-06
VerpakkingenXL

Er zijn talloze manieren om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Denk aan social media, online advertenties en televisiereclames. Maar er zijn nog genoeg andere manieren die ook erg goed werken. De meeste bedrijven hebben alleen nog online aanwezigheid, maar ook offline valt er nog genoeg te halen. Een bedrukte tas kan bijvoorbeeld een geweldige manier zijn om je merk of boodschap op een opvallende manier te promoten. Met behulp van een digitale printer is het proces snel en eenvoudig. En in dit artikel zullen we stap voor stap uitleggen hoe je een tas kunt bedrukken met behulp van een digitale printer. 

Kies je ontwerp

Wil je een tas bedrukken? Goed idee. Je moet allereerst een ontwerp kiezen. Dit kan je bedrijfslogo zijn, een speciale boodschap of een afbeelding die je wilt laten opvallen. Met behulp van een digitale printer kun je je ontwerp gemakkelijk aanpassen. Heb je een tijdelijke speciale aanbieding en wil je dit op de tassen vermelden? Geen probleem! Het ontwerp kan gemakkelijk worden aangepast naar jouw wensen. Laat je helpen door VerpakkingenXL!

Stuur het ontwerp op

Nadat je je ontwerp hebt gekozen, hoef je alleen maar een PDF-bestand van het ontwerp naar de drukkerij te sturen. Dit is alles wat ze nodig hebben om aan de slag te gaan met het bedrukken van de tassen. Het voordeel van het werken met een digitale printer is dat er geen eenmalige kosten in rekening worden gebracht. Er zijn geen opstartkosten en daardoor kun je al scherpe prijzen bedrukken vanaf 100 tassen.

Fullcolor bedrukking

Een groot voordeel van het gebruik van een digitale printer is dat de bedrukking in fullcolor is. Dit betekent dat je niet hoeft te kiezen uit een paar kleuren. Alle kleuren kunnen worden geprint, waardoor elk ontwerp op de tassen geplaatst kan worden. Of je nu een kleurrijk logo hebt of een gedetailleerde afbeelding, het kan allemaal worden afgedrukt in levendige kleuren.

Hoge printkwaliteit

Als je ervoor kiest om een QR-code op de tas te plaatsen, hoef je je geen zorgen te maken over de leesbaarheid. De kwaliteit van de print is hoog, waardoor de QR-code gemakkelijk te scannen is. Dit is vooral belangrijk als je de QR-code gebruikt voor marketingdoeleinden, zoals het doorverwijzen naar je website of het delen van speciale aanbiedingen.

Bedrukte tassen inzetten als promotiemateriaal

Je kunt ze gebruiken als promotiemateriaal op evenementen, als geschenken voor klanten of als onderdeel van een marketingcampagne. Bedrukte tassen zijn een effectieve manier om je merk onder de aandacht te brengen en tegelijkertijd een praktisch item te bieden aan je doelgroep. Win-win, toch?